ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ουαλία: Ομοφυλόφιλος σκότωσε την υιοθετημένη 18 μηνών κόρη του- «Ήταν ο Σατανάς μεταμορφωμένος σε μωρό»

Ουαλία: Ομοφυλόφιλος σκότωσε την υιοθετημένη 18 μηνών κόρη του- «Ήταν ο Σατανάς μεταμορφωμένος σε μωρό»

Μια μυστηριώδης υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Ουαλία, που θυμίζει εν πολλοίς ταινίες τρόμου τύπου «Προφητεία», αφού ένας πατέρας φαίνεται πως σκότωσε την υιοθετημένη 18 μηνών κόρη του. Όπως ομολόγησε, θεωρούσε πως… «ήταν ο Σατανάς μεταμορφωμένος σε μωρό». Αξιοσημείωτο θα ήταν να αναφέρουμε, πως το ζευγάρι που είχε υιοθετήσει τη μικρή ήταν… ομόφυλο.

Ο 31 ετών Μάθιου Σκάλι Χικς που είχε αφήσει τη δουλειά του ως γυμναστής για να φροντίζει την κόρη του στο σπίτι, κατηγορείται ότι σκότωσε τη 18 μηνών Έλσι, αφού την χτύπησε βάναυσα.

Ο Χικς μαζί με τον σύντροφό του υιοθέτησαν την Έλσι τον Σεπτέμβριο του 2015 και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε οκτώ μήνες μετά.

Όμως, η Έλσι πέθανε λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Πέθανε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάρντιφ της Ουαλίας, αφού την αποσύνδεσαν από την μηχανική υποστήριξη, καθώς οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν θα επιβίωνε από τα τραύματα που είχε υποστεί.

Μετά τον τραγικό θάνατο του μικρού κοριτσιού η αστυνομία εξέτασε τις ηλεκτρονικές συσκευές του 31χρονου, συμπεριλαμβανομένου και του iPad του.

«Θα πάω στην Κόλαση με την Έλσι»

Στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο ακούστηκε ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, 12 ημέρες δηλαδή μετά την υιοθεσία της Έλσι, ο πατέρας είχε στείλε ένα μήνυμα σε έναν φίλο του το οποίο έλεγε: «Θα πάω στην Κόλαση με την Έλσι. Οι ώρες του φαγητού και του ύπνου είναι ο χειρότερός μου εφιάλτης. Σηκώνεται και ουρλιάζει επί δέκα λεπτά χωρίς σταματημό. Σταμάτησε, αλλά αμφιβάλλω ότι ήταν το τελευταίο που άκουσα απόψε».

Εκείνο το βράδυ είχε στείλει ένα μήνυμα και στον σύζυγό του, Κρεγκ, αποκαλώντας «ψυχάκι» την μικρή Έλσι, ενώ σε άλλο μήνυμά του περιέγραφε την μικρή ως τον Σατανά μεταμορφωμένο σε μωρό.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, η Έλσι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις 25 Μαΐου 2016 στο σπίτι τους στο Κάρντιφ και πέθανε τρεις ημέρες μετά.

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις στο παιδί κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έδειξαν εγκεφαλική αιμορραγία και στις δύο πλευρές του, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε σπασμένα πλευρά, κάταγμα στο αριστερό πόδι και κατάγματα στο κρανίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκάλι Χικς συνάντησε τον Κρεγκ -πέντε χρόνια μεγαλύτερό του- το 2006. Παντρεύτηκαν στην Πορτογαλία τον Αύγουστο του 2012 και έκαναν αιτήσεις για υιοθεσία αργότερα την ίδια χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.