ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεκτό έγινε το αίτημα των ρωσικών Αρχών να εκδοθεί ο 38χρονος με τα Bitcoin στην πατρίδα του – Τι είπε ο Β.Πούτιν

Δεκτό έγινε το αίτημα των ρωσικών Αρχών να εκδοθεί ο 38χρονος με τα Bitcoin στην πατρίδα του – Τι είπε ο Β.Πούτιν

Μετά τη θετική γνωμοδότηση στο αμερικανικό αίτημα να εκδοθεί στις ΗΠΑ ο 38χρονος Ρώσος, αποκαλούμενος και ως «Mr. Bitcoin», το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό και το αίτημα των ρωσικών Αρχών που με τη σειρά τους ζητούν την έκδοσή του, κατηγορώντας τον για απάτη.

Ο ίδιος, επιθυμώντας να εκδοθεί στην πατρίδα του, προσέφυγε ήδη στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασής έκδοσής του στις ΗΠΑ. Τον τελευταίο λόγο για την περίπτωσή του έχει ο Έλληνας υπουργός Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει διπλωματική κρίση στις σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας, καθώς η Μόσχα εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση έκδοσής του στις ΗΠΑ, κατά της Ελλάδας, τονίζοντας ότι το δικό της αίτημα έκδοσης προηγήθηκε και άρα θα πρέπει να εκδοθεί στην Ρωσία και όχι στις ΗΠΑ.

Ηδη χθες ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν καταφέρθηκε με δηλώσεις του κατά των ηλεκτρονικών νομισμάτων σημειώνοντας ότι χρησιμοποιούνται για απάτες και “ξέπλυμα χρήματος”.

Ο Ρώσος κατηγορείται ότι “ξέπλυνε” 4 δισ. δολ.!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.