Εξάρθρωση σπείρας που… είχε «ρημάξει» τη Β.Ελλάδα

Εξάρθρωση σπείρας που… είχε «ρημάξει» τη Β.Ελλάδα

Τον τελευταίο μήνα του 2016 και τον πρώτο του 2017 δρούσε μια τετραμελής σπείρα διαρρηκτών που «όργωναν» τη Μακεδονία και την Θράκη αναζητώντας στόχους.

Στο διάστημα αυτό, έκαναν τέσσερις διαρρήξεις και μια απόπειρα σε σπίτια σε περιοχές της Καβάλας, της Αξιούπολης του Κιλκίς και της Αλεξανδρούπολης.

Μεταξύ άλλων, από τις τέσσερις διαρρήξεις, είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 1.550 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και ένα tablet, τα οποία δεν βρέθηκαν παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας που ταυτοποίησαν δυο από τους τέσσερις δράστες. Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 31 και 24 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμη δύο συνεργούς τους, που παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή τους. Παράλληλα, η Ασφάλεια Καβάλας εξετάζει το ενδεχόμενο η συμμορία να εξακολούθησε τη δράση της και μέσα στο 2017, χτυπώντας και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.