ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το «αποτύπωμα» του δολοφόνου της άτυχης 32χρονης στα Πατήσια

Αυτό είναι το «αποτύπωμα» του δολοφόνου της άτυχης 32χρονης στα Πατήσια

Να αποκωδικοποιήσουν το στυγερό έγκλημα με θύμα την 32χρονη εφοριακό το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιχειρούν οι ειδικοί.

Οι 14 μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα τους οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο δράστης πρέπει να αναζητηθεί στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.

«Μιλάμε καθαρά για ένα έγκλημα μίσους, φοβερού μίσους και ενδεχομένως φοβερού πάθους», δηλώνει ο Θ. Κατερινόπουλος, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού. «Αποκλείεται κατά τη δική μου εκτίμηση το έγκλημα της ληστείας».

Για τον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή Δ. Παπαδημητριάδη, «όταν έχουμε ένα έγκλημα με μένος, όταν έχουμε τόσες πολλές μαχαιριές και ειδικά όταν αυτές ξεκινούν πισώπλατα, σίγουρα συζητάμε για ένα έγκλημα εκδίκησης».

«Με βάση τον τόπο, τον τρόπο, το όπλο, τη βιαιότητα του εγκλήματος, πρέπει να αναζητήσουμε τον πιθανό δράστη πρώτα από το στενό, οικογενειακό και φιλικό, περιβάλλον, μαζί με το ερωτικό περιβάλλον. Το μένος από μόνο του οδηγεί σε μια σχέση γνωστού και όχι άγνωστου σχέση δράστη – θύματος, όπου ενέχεται πολύ το προσωπικό στοιχείο», σημειώνει ο Κ. Μπαμπασίρης, διδάκτωρ εγκληματολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο δράστης απέσπασε την τσάντα, το πορτοφόλι και το κινητό της άτυχης κοπέλας, ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρει ότι «ίσως ο δράστης, “χαζά”, να πίστεψε ότι θα εκτρέψει την έρευνα των Αρχών. Ίσως να σκέφτηκε κάτι τέτοιο…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.