ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία της 32χρονης εφοριακού: Οι κάμερες ασφαλείας θα «αποκαλύψουν» τον δράστη – Η έκκληση της μητέρας

Δολοφονία της 32χρονης εφοριακού: Οι κάμερες ασφαλείας θα «αποκαλύψουν» τον δράστη – Η έκκληση της μητέρας

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια πριν από εννέα μέρες στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών. Η αστυνομία αναζητά τον φονιά της αδικοχαμένης νεαρής, ενώ σήμερα (27.10.2017) η οικογένεια της πραγματοποίησε το εννιαήμερο μνημόσυνο για την μνήμη της Δώρας τους. Η Δώρα Ζέμπερη πέθανε με αυτό τον τραγικό τρόπο. Ωστόσο ο δολοφόνος της κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δεν θα σταματήσει μόνο στην κόρη μου. Γι΄αυτό παρακαλώ πολύ σαν μάνα που είμαι, και να με ακούνε όλες οι μανάδες του κόσμου, να πουν αν είδαν κάτι εκείνο το απόγευμα που σκότωσαν το παιδί μου, να βγουν να το πουν χωρίς καμία συνέπεια. Να το πουν ανώνυμα να μην φοβούνται τίποτα, γιατί σήμερα είναι στο δικό μου σπίτι, αλλά αύριο μπορεί να είναι στο δικό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την ελληνική αστυνομία καθώς μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της ΕΛΑΣ.

Τρεις είναι οι ύποπτοι που εξετάζονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης έχει ύψος 1,70 – 1,75, είναι αδύνατος και έχει περιορισμένη μυική δύναμη.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, στο βίντεο που είδε τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας από κάμερες ασφαλείας και δείχνει μια κοπέλα να απεικονίζεται να περπατά προς το Β νεκροταφείο, οι αρχές έχουν καταλήξει ότι δεν πρόκειται για την Δώρα Ζέμπερη.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες, η τσάντα που κρατούσε η 32χρονο εφοριακός πηγαίνοντας στο νεκροταφείο ήταν άλλου χρώματος.

Μια τσάντα χρώματος μπεζ που βρέθηκε στου Φιλιπάππου μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών. Η Δώρα Ζέμπερη πηγαίνοντας στο νεκροταφείο κρατούσε μια τσάντα ιδίου χρώματος, όπως έχουν περιγράψει όσοι την είδαν ζωντανή. Όμως, κι εδώ οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε αδιέξοδο αφού η τσάντα δεν ανήκε στην άτυχη κοπέλα.

Εως αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί ακολουθούν με βάση τις μαρτυρίες τα βήματα του δράστη. Από την στιγμή που εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος παίρνοντας μαζί του το κινητό και την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πήδηξε την μάντρα του νεκροταφείου και εξαφανίστηκε; Έφυγε από κάποια πλαϊνή πόρτα; Οι αστυνομικοί έχουν σχεδιάσει την διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε και έχουν στα χέρια τους υλικό από τουλάχιστον τρεις κάμερες το οποίο εξετάζουν καρέ – καρέ ψάχνοντας τον δολοφόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.