ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Ένας νεκρός στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης (φωτό, βίντεο) (upd)

ΗΠΑ: Ένας νεκρός στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης (φωτό, βίντεο) (upd)

Συναγερμός έχει σημάνει στο πανεπιστήμιο της Γιούτα στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς που προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ύποπτος είναι λευκός, φοράει μαύρο παλτό, τζιν παντελόνι, σκούφο στο κεφάλι και έχει ένα δάκρυ-τατουάζ στο πρόσωπό του. Θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Λέγεται Όστιν Μπουτέν είναι 24 ετών, ενώ περίπου δύο ώρες μετά τους πυροβολισμούς και ενώ ο ύποπτος εξακολουθεί να διαφεύγει, δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που με τη βοήθεια ελικοπτέρου αναζητούν τον άνδρα.

Κατά πληροφορίες ο δράστης είναι ηλικίας 24 ετών χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στον χώρο του Πανεπιστημίου και όχι μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία, όμως όλοι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι πήραν εντολή να βρουν ασφαλές καταφύγιο μέχρι να λήξει ο συναγερμός. Η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ έχουν διακοπεί και τα δρομολόγια των τρένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.