ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατροπή από τους αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: «Ήταν 75.000€ το κεφάλι για να μας δηλητηριάσουν» (βίντεο)

Ανατροπή από τους αυτουργούς της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: «Ήταν 75.000€ το κεφάλι για να μας δηλητηριάσουν» (βίντεο)

Σε τηλεοπτική τους συνέντευξη οι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του «έσπασαν» την σιωπή τους μέσα από την φυλακή.

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Κανένας από τους τρεις μας δεν έχει συμμετοχή στη δολοφονία. Είμαστε αθώοι και μας ταλαιπωρούν τζάμπα… Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Λυπούμαστε για την οικογένεια του. Ο κύριος που έχει πιάσει η αστυνομία έχει δώσει άλλα ονόματα. Η Αστυνομία δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μας», λέει χαρακτηριστικά ο ένας από τους κατηγορούμενους.

Στη συνέχεια, ο έτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι μέσα στη φυλακή, κάποιος προσπάθησε να τους δηλητηριάσει: «Μας έφεραν έναν άνθρωπο από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού με δηλητήριο. Πάει να μας κλείσει τα στόματα. Έχω στην τσάντα μου το δηλητήριο… Είπε σε κάποια άτομα ότι ήρθε για εμάς. Ήταν 75.000 ευρώ το κεφάλι για να μας φάει…».

Η εντολή μέσα από τις φυλακές

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο δράστες έλαβαν εντολή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρονται να είναι οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι.

Οι δύο βαρυποινίτες είχαν δώσει εντολή στους τρεις Αλβανούς να εκφοβίσουν τον Ζαφειρόπουλο, προκειμένου να ζητήσει χρήματα από πελάτη του, κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Energa.

Ο πελάτης του Ζαφειρόπουλου φέρεται να χρωστούσε λεφτά στους βαρυποινίτες από το 2015, όταν τους είχε βάλει να σκοτώσουν δικηγόρο στην περιοχή της Πεντέλης, τον οποίο τελικά και τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.