ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η στιγμή που η πυρκαγιά της Κινέτας φτάνει στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Η στιγμή που η πυρκαγιά της Κινέτας φτάνει στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Δραματική είναι η κατάσταση της μεγάλης φωτιάς στην Κινέτα – Εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο που ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα και μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυξάνονται συνεχώς σε μια προσπάθεια να οριοθετηθούν οι φλόγες. Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί ενώ πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένα άτομα στον οικισμό του Αγίου Νικολάου. Οι άνδρες τής Πυροσβεστικής καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, όμως ο άνεμος αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση.

Την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη φωτιά να καίει δίπλα από την εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Εστίες καίνε και στα δύο ρεύματα, ενώ λίγα λεπτά μετά το πύρινο μέτωπο διέσχισε την εθνική. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δυο ρεύματα. Λίγο αργότερα, η φωτιά είχε φτάσει στη θάλασσα.

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί και η κυκλοφορία του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.