ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κουκουλοφόροι καίνε και τρομοκρατούν το κέντρο της Αθήνας «στη μνήμη» του ληστή Ζακ Κωστόπουλου

Κουκουλοφόροι καίνε και τρομοκρατούν το κέντρο της Αθήνας «στη μνήμη» του ληστή Ζακ Κωστόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα κουκουλοφόρων λίγο μετά τις 15:30 πραγματοποίησε επίθεση σε καταστήματα κοντά στο κοσμηματοπωλείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ζακ Κωστόπουλος.

Περίπου 15 άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους έφτασαν στην διασταύρωση της οδού Γλάδστωνος με την Πλατεία Κάνιγγος και με σφυριά και πέτρες έσπασαν τις βιτρίνες σε δύο κοσμηματοπωλεία και ένα κατάστημα ενδυμάτων.

Δ.Τζανακόπουλος: “Δεν θα υπάρξει κουκούλωμα της υπόθεσης – Ευθύνη μας να αποδοθεί δικαιοσύνη”

«Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό και σοκαριστικό γεγονός και νομίζω ότι αποτελεί ένα φαινόμενο που μας αναδεικνύει κάτι πολύ μεγαλύτερο. Δηλαδή ότι το μίσος εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία και το μίσος είναι το ψυχικό υπόβαθρο για την ανάπτυξη άλλων φαινομένων, είναι το υπόβαθρο για να αναπτυχθούν φασιστικές λογικές. Σε ότι αφορά το βίντεο για την αστυνομία έχω να πω ότι πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να λειτουργεί για την προστασία των πολιτών, δεν πρέπει να καταχράται την εξουσία της» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ1 σχετικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι δεν πρόκειται να κουκουλώσει, να συγκαλύψει, δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά αντιθέτως οφείλει και αυτό θα κάνει, να διερευνήσει εξονυχιστικά και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο γεγονός» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.