ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ρουβίκωνας»: «Μας ψάχνει ο Μαρινάκης» – Τι αναφέρει αρχηγικό μέλος της οργάνωσης

«Ρουβίκωνας»: «Μας ψάχνει ο Μαρινάκης» – Τι αναφέρει αρχηγικό μέλος της οργάνωσης

Ένα από τα αρχηγικά μέλη του «Ρουβίκωνα» καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση του ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει πληροφορίες για την οργάνωση τους με αντίτιμο 1.500 ευρώ…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και στην ανάρτηση του, ο εφοπλιστής μέσω δύο δικών του ανθρώπων, από τον επιχειρηματικό κύκλο, προσφέρει σε ανθρώπους το εν λόγω αντίτιμο, προκειμένου να αποκομίσει οποιεσδήποτε πληροφορίες, τις οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσει για δημοσιογραφικούς σκοπούς στα ΜΜΕ τα οποία ελέγχει.

Σύμφωνα με το αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα», όμως, η «έρευνα για δημοσιογραφικούς σκοπούς» δεν αποκλείεται να είναι για προκάλυψη συμμορίτικων κινήσεων… σε βάρος της οργάνωσης!

Είναι απορίας άξιος αυτό που γράφει το στέλεχος του Ρουβίκωνα διότι ο Μαρινάκης ουδέποτε στοχοποιήθηκε από το Ρουβίκωνα.

Αλλωστε το ποιοι είναι τα μέλη του Ρουβίκωνα το ξέρουν όλοι.

Δεν χρειάζεται να γίνει καμία ειδική έρευνα.

To γιατί βέβαια τους επιτρέπουν ακόμη και σήμερα να κάνουν αυτά κάνουν είναι θέμα της Κυβέρνησης. Γράφουν με το όνομα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.