Γιος πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών – Εννέα συλλήψεις μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ

Γιος πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών – Εννέα συλλήψεις μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ

Έντεκα άτομα εμπλέκονται, συνολικά, στη σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, στην οποία πρωτεύοντα ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί και εξιχνιάστηκε μετά από πληροφορίες και μεθοδικές έρευνες από την Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών φέρεται να έχει ο γιος πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιος δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του και πλέον διερευνάται ο ακριβής ρόλος του στην οργάνωση.

Εμπλοκή στο κύκλωμα έχουν και δύο αστυνομικοί.

Σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις και ονόματα για την υπόθεση.

Ο ένας Αστυνομικός υπηρετεί στα Γρεβενά και ένας δεύτερος υπηρετεί σε υπηρεσία στην Αθήνα. Συνολικά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται 11 άτομα, Έλληνες και Αλβανοί.

Η επιχείρησε ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής και στη διάρκεια της εκτός από τις συλλήψεις που έγιναν εντοπίστηκαν και ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα από τους κατηγορούμενους, εκ των οποίων ο ένας από τους αστυνομικούς, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, (μετατέθηκε προσφάτως στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας) και οκτώ Αλβανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ενώ αναζητείται ένας ακόμα Αλβανός, γνωστός στις αρχές, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.