Δικηγόρος Ζακ Κωστόπουλου: «Πέθανε από πολλαπλά χτυπήματα -Το ΕΚΑΒ δεν του έκανε ανάνηψη»

Δικηγόρος Ζακ Κωστόπουλου: «Πέθανε από πολλαπλά χτυπήματα -Το ΕΚΑΒ δεν του έκανε ανάνηψη»

Την άποψη ότι ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου προήλθε από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε εξέφρασε η δικηγόρος της οικογένειας του 33χρονου, Χρύσα Πετσιμέρη.

Οπως τόνισε οι ιατροδικαστές, στην έκθεσή τους για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, «έχουν καταγράψει κοντά στα 23 χτυπήματα».

Η κ. Πετσιμέρη σημείωσε, ότι «πέραν από το λιντσάρισμα έξω από το κοσμηματοπωλείο, ο Ζακ Κωστόπουλος ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς και δέχθηκε ένα λάκτισμα από διασώστη του ΕΚΑΒ».

«Ενώ οι διασώστες του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με γάζες, μετά από αυτό τον άφησαν ημιθανή στο έδαφος χωρίς να του κάνουν τα δέοντα για την ανάνηψη από τη λιποθυμία. Αφέθηκε στο έδαφος και οδηγήθηκε νεκρός στο ασθενοφόρο, στις 15:04 δεν είχε κανένα ζωτικό όργανο να λειτουργεί» πρόσθεσε η δικηγόρος της οικογένειας του 33χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια, η οικογένεια απαιτεί να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στο θάνατό του ενώ προανήγγειλε μηνύσεις, κατά όλων των εμπλεκομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος διευκρίνισε ότι «είναι ανυπόστατο ότι ο θάνατός του Ζακ προήλθε από κρίση πανικού, ο ιατροδικαστής εξήγησε ότι ήταν ένα σοκ που υπέστη οργανισμός από τα πολλαπλά χτυπήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.