ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δραματικές στιγμές διάσωσης – Γονείς πετούν μωρό από το παράθυρο διαμερίσματος που φλέγεται (βίντεο)

Δραματικές στιγμές διάσωσης – Γονείς πετούν μωρό από το παράθυρο διαμερίσματος που φλέγεται (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι ένοικοι και οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια διάσωσης και κατάσβεσης μεγάλης φωτιάς σε διαμέρισμα της πόλης Far East στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψε με την κάμερά του ένας από τους παρευρισκόμενους.

Το διαμέρισμα έχει τυλιχτεί κυριολεκτικά στις φλόγες, ενώ πυκνός καπνός έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του οικήματος. Μία οικογένεια παραμένει εγκλωβισμένη, ενώ η μοναδική διέξοδος είναι ένα μικρό παράθυρο στον τελευταίο όροφο του κτιρίου. Μαζί με τους γονείς, είναι ένα μωρό, το οποίο κινδυνεύει άμεσα να χάσει τη ζωή του.

Δίχως εναλλακτική λύση, οι γονείς πετούν το μωρό από το παράθυρο, από ύψος άνω των πέντε μέτρων, με την ελπίδα να το πιάσουν γερά στα χέρια τους οι πυροσβέστες που βρίσκονται από κάτω. Αμέσως μετά, πηδούν και οι ίδιοι για να σωθούν από την πύρινη κόλαση που είχε μετατραπεί το σπίτι τους.

Δείτε το βίντεο με τις δραματικές στιγμές στο Ντάλας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.