ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kαρέ-καρέ η σφαίρα που δέχεται στο κεφάλι Αμερικανός πεζοναύτης από ελεύθερο σκοπευτή (vid)

Kαρέ-καρέ η σφαίρα που δέχεται στο κεφάλι Αμερικανός πεζοναύτης από ελεύθερο σκοπευτή (vid)

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα το 2013 από τον αμερικανικό στρατό, καταγράφει τη στιγμή που ένας πεζοναύτης δέχεται στο κράνος σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια επιδρομής με ελικόπτερα στο Αφγανιστάν.

Το γεγονός έλαβε χώρα το 2013 και καταγράφηκε από την κάμερα του κράνους άλλου πεζοναύτη που τον ακολουθούσε.

Τρεις πεζοναύτες φαίνονται να κινούνται μέσα σε ένα κτήριο, αναζητώντας τον ελεύθερο σκοπευτή που φαίνεται να κρύβεται κάπου. Ενώ επιχειρούν να περάσουν μια πόρτα, ακούγεται ένας πυροβολισμός και μπροστά στην κάμερα διακρίνεται η σφαίρα να χτυπά το κράνος ενός από αυτούς.

Οι τρεις πεζοναύτες οπισθοχωρούν τάχιστα στο πίσω μέρος του κτηρίου, για να επιθεωρήσουν το μέγεθος της ζημιάς από τη σφαίρα.

Ο πεζοναύτης είναι καλά, δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.