ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαφιόζικη εκτέλεση για 60.000 ευρώ η δολοφονία του του ζευγαριού στο Περιστέρι

Μαφιόζικη εκτέλεση για 60.000 ευρώ η δολοφονία του του ζευγαριού στο Περιστέρι

Στο εδώλιο κάθισαν τέσσερα μέλη σπείρας που κατηγορούνται ότι στις 3 Φεβρουαρίου 2017, εκτέλεσαν μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι έναν 53χρονο οικοδόμο και τη σύζυγό του 50 ετών. Το συμβόλαιο θανάτου «εκδόθηκε» από σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρογκο χρέος στον πατέρα της οικογένειας.

Οι δράστες δε δίστασαν να σκοτώσουν το ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν. Τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι. Στη συνέχεια τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 28χρονο γιο της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, ο άτυχος άνδρας μόλις 4 ημέρες πριν από την δολοφονία του πήγε στην Ασφάλεια στο Αιγάλεω με πρόθεση να «καρφώσει» όσα γνώριζε για τους δράστες και το παρελθόν τους, την εμπλοκή τους σε δολοφονίες, εκβιασμούς και ναρκωτικά, όμως το μετάνιωσε τελευταία στιγμή.

Οι δράστες πήραν συνολικά 60.000 ευρώ συμβόλαιο για το ανδρόγυνο μόνο, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι οι εντολείς του δεν τους πλήρωσαν ούτε αυτούς. Κατά την ανάκριση ομολόγησαν με λεπτομέρειες τις πράξεις τους.

Η πεποίθηση των Αρχών ήταν από την αρχή πως η εικόνα του εγκλήματος παρέπεμπε σε μαφιόζικη εκτέλεση και έτσι παρότι στην σκηνή του εγκλήματος δε βρέθηκαν αποτυπώματα, γενετικό υλικό ή και κάμερες, τότε στράφηκαν στην ευρύτερη περιοχή, όπου αντιλήφθηκαν από υλικό κλειστού κυκλώματος το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και έτσι άρχισαν να ξετυλίγουν το νήμα της υπόθεσης μέχρι να φτάσουν στους δράστες.

Τα παιδιά της οικογένειας μετά τον θάνατο των γονιών τους έφυγαν από το σπίτι τους. Η κόρη ζει στη Γερμανία στον αδερφό της μητέρας της και ο 28χρονος γιος νοσηλεύεται σε ίδρυμα, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.