ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άγριος τσακωμός τεσσάρων ατόμων στο κέντρο της Λαμίας- Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι

Άγριος τσακωμός τεσσάρων ατόμων στο κέντρο της Λαμίας- Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι

Τέσσερα άτομα συνεπλάκησαν στο κέντρο της Λαμίας και ο ένας δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο κεφάλι, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Το επεισόδιο ξέσπασε λίγο πριν από τις 8 το πρωί, σε ταχυφαγείο στην οδό Ρήγα Φεραίου. Δύο άτομα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ζήτησαν τον λόγο δύο άλλους άνδρες, 33 και 30 ετών, γιατί γελούσαν. Τελικά πιάστηκαν στα χέρια και κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο που ζήτησαν τον λόγο- και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamianow έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές- έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε τον 33χρονο στο κεφάλι, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο οι οποίοι προκάλεσαν το επεισόδιο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με το lamianow δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.