Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση Λαγούδη – Ο «κολλητός» φίλος του γιατρού διαψεύδει την κατάθεσή του

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση Λαγούδη – Ο «κολλητός» φίλος του γιατρού διαψεύδει την κατάθεσή του

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς η κατάθεση «κολλητού» φίλου του γιατρού στον εισαγγελέα, μία ημέρα μετά τον θάνατο της 44χρονης, αλλάζει τα δεδομένα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου», ουσιαστικά η κατάθεση αυτή διαψεύδει τον γιατρό, αφού υποστήριξε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την Ειρήνη Λαγούδη, λέγοντας χαρακτηριστικά «μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του».

Ο εισαγγελέας κάλεσε εκ νέου τον γιατρό, ο οποίος επέμεινε πως είχαν συζητήσει για την 44χρονη και επικαλέστηκε, μάλιστα, το κινητό του τηλέφωνο.

Ο γιατρός υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά, όπως είπε στον εισαγγελέα, δεν πήρε σοβαρά τις απειλές.

Σύμφωνα με την εκπομπ, ωστόσο, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν εντοπίστηκαν τα μηνύματα της 44χρονης, κάτι που υπογράμμισε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, κ. Ταουξής, o οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα για νέες κακουργηματικές πράξεις και επιπλέον αναμένεται να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.