Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Με ιταλικές πινακίδες το αυτοκίνητο των απαγωγών (βίντεο)

Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Με ιταλικές πινακίδες το αυτοκίνητο των απαγωγών (βίντεο)

Aπαγωγή επιχειρηματία: Με ιταλικές πινακίδες το αυτοκίνητο των δραστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open.

Oι δράστες σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον πήραν «σηκωτό».

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία. Προς το παρόν οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια για λύτρα.

Η οικιακή του βοηθός η οποία είχε ανοίξει το σπίτι για να καθαρίσει. Η γυναίκα άκουσε τις φωνές του και νόμιζε ότι γίνεται ληστεία και άρχισε να φωνάζει: «Ληστεία , ληστεία», αναφέρει ρεπορτάζ του Open.

Έτσι έγινε η απαγωγή:

Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν πρόκειται για απαγωγή καθώς αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι του επιτέθηκαν άνδρες και τον άρπαξαν.

Υπενθυμίζεται ότι όπως περιέγραψε ο Νίκος Μαυρίκος στο newsit.gr οι δράστες φαίνεται ότι τον περίμεναν. Τρία άτομα τον πλησίασαν ενώ πήγαινε προς το πάρκινγκ και τον πήραν «σηκωτό», τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο όπου υπήρχε και τέταρτος δράστης στη θέση του οδηγού.

Καμία επικοινωνία για λύτρα

Ο επιχειρηματίας, εξάδελφος του άνδρα που έχει απαχθεί δήλωσε πως ακόμη οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την οικογένεια, ούτε και με την αστυνομία. Καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον επιχειρηματία, κατέβηκε στον δρόμο και μια γυναίκα.

Η ταυτότητα του επιχειρηματία

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρείας, κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, που τροφοδοτούσε ναυτιλιακές εταιρείες –κυρίως με κρουαζιερόπλοια- με ποτά, πούρα και άλλα είδη. Επίσης ήταν πρώην συνιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής τσιγάρων στο Ντουμπάι, για το οποίο υπήρξε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ το 2016 σε σχέση με κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων με προορισμό την Μ. Βρετανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, υπήρξε κάτοχος παλαιότερα τεσσάρων πλοίων μεταφοράς τσιγάρων αλλά και συμμέτοχος τα τελευταία χρόνια σε γνωστή αλυσίδα αρτοποιείων που είχε βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών. Επιπλέον, διατηρούσε ορισμένες επαφές -χωρίς οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή- με πρώην κρατουμένους των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.