ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρδίτσα: Συνελήφθη 19χρονος που εξέδιδε 18χρονη

Καρδίτσα: Συνελήφθη 19χρονος που εξέδιδε 18χρονη

Σοκ προκαλεί στην πόλη της Καρδίτσας η υπόθεση σύλληψης ενός 19χρονου, με την κατηγορία ότι εξέδιδε μια 18χρονη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είναι Ελληνες, ενώ το ποσό που ζητούσε από τους υποψήφιους πελάτες ο νεαρός για το κορίτσι κυμαινόταν από 10 έως τα 15 ευρώ!

Η σύλληψη του 19χρονου έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός αστυνομικού, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ένα ραντεβού για να συνευρεθεί, δήθεν, με το νεαρό κορίτσι.

Οταν ο αστυνομικός έφθασε στο ξενοδοχείο, συνάντησε τον 19χρονο «νταβατζή» και του έδωσε το χρηματικό ποσό που είχε ζητήσει ο δεύτερος.

Αμέσως μετά αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου, προκειμένου να διερευνήσουν το πελατολόγιό του, καθώς και τυχόν παρόμοια δραστηριότητα με άλλες κοπέλες.

Να σημειωθεί ότι δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σχηματίστηκε και σε βάρος της 18χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.