ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ΕΡΤ: Μας απειλούν με νέα Μικρασιατική καταστροφή! – Δείτε φωτό

Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ΕΡΤ: Μας απειλούν με νέα Μικρασιατική καταστροφή! – Δείτε φωτό

Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα αθλητικών της ΕΡΤ, αναρτώντας φωτογραφία με την τουρκική σημαία και ένα άρμα μάχης.

Οσοι θέλησαν να μπουν στην ιστοσελίδα sports.ert.gr, κατευθύνοντας σε μια διαφορετική διεύθυνση με τουρκική κατάληξη (.tr) και έβλεπαν φωτογραφία με το άρμα μάχης, την τουρκική σημαία και ένα στρατιώτη.

Στην εικόνα αναγραφόταν στα τουρκικά η φράση «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», ενώ υπήρχε απειλή για μια νέα Μικρασιατική καταστροφή.

«Υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί 07/09/1922», σημείωναν.

Αυτή την ώρα η πρόσβαση στην ιστοσελίδα δεν είναι δυνατή.

Συγκεκριμένα το χτύπημα έγινε στην ενότητα https://sports.ert.gr.

Αρχικά όποιος επισκεπτόταν τη σελίδα έβλεπε το παραπάνω μήνυμα, ωστόσο στη συνέχεια η σελίδα έπεσε και παραμένει προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.