ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Ληστής απείλησε με στιλέτο μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Λαμία: Ληστής απείλησε με στιλέτο μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ανθήλη Λαμίας, όταν ληστής μπήκε με το στιλέτο σε σπίτι απειλώντας τη μητέρα και τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν μια νεαρή μητέρα άκουσε την πόρτα να χτυπάει. Η γυναίκα άνοιξε, γιατί νόμιζε ότι ήταν κάποιος από τους δικούς της, καθώς διαμένει σε διώροφη μονοκατοικία με τους γονείς της.

Η 24χρονη ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr, πάγωσε όταν είδε μπροστά της έναν άγνωστο άνδρα με γένια, μαύρο μπουφάν και ένα κόκκινο σκούφο.

Η νεαρή μητέρα, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της, είδε τον άνδρα να βγάζει ένα στιλέτο και να την απειλεί, ζητώντας όσα χρήματα διέθετε.

Ο ληστής με την απειλή του στιλέτου απέσπασε 200 ευρώ, τα οποία η γυναίκα είχε στο πορτοφόλι της, δύο βιβλιάρια καταθέσεων και πιστωτικές κάρτες. Στη συνέχεια, την κλείδωσε μέσα στο σπίτι κι έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ληστής πρόλαβε και εξαφανίστηκε αν και η 24χρονη αντέδρασε άμεσα ενημερώνοντας τηλεφωνικά και την αστυνομία. Παρά την άμεση κινητοποίηση ωστόσο που υπήρξε, δεν εντοπίστηκε πουθενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.