Λονδίνο: Συνελήφθη ο ύποπτος για τον φόνο ενός άνδρα με μαχαίρι σε τρένο στο Σάρεϊ

Λονδίνο: Συνελήφθη ο ύποπτος για τον φόνο ενός άνδρα με μαχαίρι σε τρένο στο Σάρεϊ

Ο ύποπτος που καταζητείτο για τον φόνο με μαχαίρι ενός άνδρα σε τρένο στο Σάρεϊ χθες το απόγευμα συνελήφθη, ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Βρετανίας, μετέδωσε το BBC.

Ένας 51χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου χθες Παρασκευή στη διάρκεια “άγριου καυγά” που σημειώθηκε σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Γκίλφορντ-Λονδίνο.

Ο άντρας σκοτώθηκε μπροστά στον 14χρονο γιο του.

Το θύμα και αυτός που τον μαχαίρωσε επιβιβάστηκαν στο τρένο στον σταθμό London Road στο Γκίλφορντ γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδος χθες, αλλά η αστυνομία δεν πιστεύει ότι γνωριζόντουσαν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι συλλάβαμε σήμερα το πρωί αυτόν που πιστεύουμε ότι είναι ο ύποπτος σε σχέση με το βίαιο αυτό έγκλημα και άλλο ένα πρόσωπο που ενέχεται», δήλωσε στο BBC Breakfast ο αξιωματούχος της αστυνομίας Σον Ο’Κάλαχαν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Σάρεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει των στοιχείων που έχουν από την έρευνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και από αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια προφορική συζήτηση τριών τεσσάρων λεπτών, η οποία μεταφέρθηκε από το βαγόνι στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε άλλο και κλιμακώθηκε για να καταλήξει στην απρόκλητη αυτή βίαιη επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός, διευκρίνισε ο Ο’Κάλαχαν, σημειώνοντας ότι η αστυνομία δεν καταζητεί άλλον ύποπτο μέχρι στιγμής και ότι πιστεύει πως έχει εντοπίσει τα σωστά πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.