ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο 22χρονος Άλεξ Τσιάλτας που έγινε γνωστός από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ο 22χρονος Άλεξ Τσιάλτας που έγινε γνωστός από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» πέθανε από ηλεκτροπληξία

Θλίψη για το θάνατο του 22χρονου Αλέξανδρου Τσιάλτα, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «tinealarissa» ο άτυχος 22χρονος έχασε τη ζωή του πιθανότατα από ηλεκτροπληξία.

Με τον στεγνωτήρα μαλλιών (σεσουάρ) να θεωρείται ως το πιθανότερο, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μοιραίο «φονικό όπλο» που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η παραγγελθείσα νεκροψία-νεκροτομή θα καταδείξει την αιτία θανάτου του άτυχου 22χρονου.

Ο 22χρονος που είχε καταγωγή από το Καρπενήσι, βρισκόταν στη Λάρισα για τις σπουδές του κι αποφάσισε να μείνει στη πόλη και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος δούλευε σε κατάστημα, ενώ είχε μεγάλη αγάπη για το χορό. Στο σπίτι του στη Λάρισα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.