ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεσης με drone αυτοκτονίας σε αεροπορική βάση στην Υεμένη – Nεκροί & τραυματίες (βίντεο, φωτό)

Επίθεσης με drone αυτοκτονίας σε αεροπορική βάση στην Υεμένη – Nεκροί & τραυματίες (βίντεο, φωτό)

Eπίθεση με drone Qasef-2K στην αεροπορική βάση Al Anad στην Υεμένη που ελέγχεται από την κυβέρνηση του Hadi και την Σουνιτική Αραβική Συμμαχία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Χούθι.

Χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριζόμενο Drone Qasef-2K εξερράγη σε ύψος 20 μέτρων πάνω από την εξέδρα επισήμων που είχε στηθεί στην αεροπορική βάση Al Anad η οποία βρίσκεται 44 χιλιόμετρα βόρεια του λιμανιού του Άντεν.

Στην εξέδρα βρίσκονταν ο Ταξίαρχος Saleh Al Zandani Υπαρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της κυβέρνησης Hadi, ο Ταξίαρχος Fadel Hassan, διοικητής της 4ης Στρατιωτικής Ζώνης, ο Στρατηγός Mohammed Saleh Tammah, Αρχηγός της Υπηρεσίας στρατιωτικών Πληροφοριών και ο Στρατηγός Mothana Thabet Gawas, Διοικητής των στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή Al Anad.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τα ΗΑΕ από την επίθεση του Drone Qasef-2K σκοτώθηκαν τρεις στρατιώτες και τραυματίστηκαν οι παραπάνω ανώτατοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι και 16 ακόμα άλλοι στρατιωτικοί.

https://twitter.com/YemeniObserv/status/1083306033269927936


https://twitter.com/YemeniObserv/status/1083350713894400001



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.