ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο ISIS απειλεί να σκοτώσει την Κέιτ Μίντλετον (φωτο)

Ο ISIS απειλεί να σκοτώσει την Κέιτ Μίντλετον (φωτο)

Οι θιασώτες του ISIS, γνωστού και ως Daesh απειλούν να σκοτώσουν την Κέιτ Μίντλετον δηλητηριάζοντας τα τρόφιμα που συνήθως αγοράζει στο σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παρακολουθούν την Κέιτ Μίντλεντον ενώ κάνει τα ψώνια της. Ο λόγος για θιασώτες του ISIS που φέρονται να καταγράφουν κάθε τοποθεσία που πηγαίνει η Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Οι απειλές εναντίον της Δούκισσας του Κέμπριτζ φέρεται να έχουν αποσταλεί μέσω της εφαρμογής Telegram, ενώ οι εξτρεμιστές κοινοποιούν επίσης τις τοποθεσίες που πηγαίνει για να κάνει τα ψώνια της.

Σε μια εικόνα, που είδε το φως της δημοσιότητας η σύζυγος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ εμφανίζεται με ένα κόκκινο X, με τη λεζάντα: «Γνωρίζουμε τι τρώει — ας το δηλητηριάσουμε!».

Παρόμοιες απειλές έχουν αναφερθεί κατά του γιου της, του Πρίγκιπα Γεωργίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και παλαιότερα οι απειλές είχαν αποδοθεί στον φυλακισμένο Χουσνάιαν Ράσιντ, έχει χρησιμοποιήσει το telegram για να υποκινήσει υποστηρικτές της τρομοκρατικής ομάδας να στοχεύσουν τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Ο ίδιος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 32χρονος κρατούμενος είχε προτείνει παλιότερα την ένεση κυανιδίου σε φρούτα και λαχανικά στα καταστήματα παντοπωλείων, καθώς και το δηλητηριασμό παγωτού στα σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.