Σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τη δολοφονία Μπάκο: «Κατεσφάγη σαν αρνί»

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τη δολοφονία Μπάκο: «Κατεσφάγη σαν αρνί»

Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επικρίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη στάση του απέναντι στη δολοφονία του Αρμπερ Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι επιρρίπτουν ευθύνες στο υπ. Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι είναι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας. «Τον κατέσφαξαν σαν αρνί» λένε χαρακτηριστικά για τον Μπάκο και διατυπώνουν ερωτήματα για τις συνθήκες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση:

«Γραμματείς, Συντονιστές, Επιθεωρητές και λοιποί ανερυθρίαστοι Φαρισαίοι της Μεσογείων και της πολιτικής των «ανοιχτών» κατά τα άλλα φυλακών και της κορδέλας, αυτές είναι οι φυλακές σας. Καμαρώστε τες.

Θλιβόμαστε και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την στυγερή δολοφονία του Αλβανού κρατουμένου που κατεσφάγη σαν αρνί από συγκρατουμένους του.

Οι φυσικοί αυτουργοί μετά από κάθε γεγονός που συμβαίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μερικώς ή ολικώς αποκαλύπτονται. Αυτούς που με την πολιτική τους λειτουργούν σαν οιονεί ηθικοί αυτουργοί εμείς τους ξέρουμε από πριν και με τα κατά καιρούς δελτία τύπου της Ομοσπονδίας μας, έχουμε αναφερθεί σε αυτούς επανειλημμένως και έχουμε ενημερώσει τους πάντες για τα πάντα.

Από όποια μεριά και αν χυθεί αίμα είναι ανθρώπινο αίμα και εμείς δεν κάνουμε κανένα διαχωρισμό ως προς αυτό. Αναρωτιόμαστε ωστόσο ποιος έχει σειρά; Ποιος θα είναι ο επόμενος; Μακάρι να ήμασταν κακοί μάντεις αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως μάντεις κακών.

Γιατί η φυλακή ήταν ανοιχτή στις 12:45 ενώ θα έπρεπε να ήταν ήδη κλειστή από τις 12;

Από πότε έχει να κλείσει το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το μεσημέρι, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα λειτουργίας της;

Κλείνεται το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού 1 το βράδυ και αν ναι τι ώρα και με ποιο τρόπο;

Τα γνωρίζουν ή όχι όλα αυτά η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης; Ναι τα γνωρίζουν και μάλιστα πάρα πολύ καλά. Τους τα έχουμε πει επανειλημμένως και τα έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να εγκαταλείψουν κάποιοι τις ιδεοληψίες τους και να αποδεχθούν τις ευθύνες τους;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.