Γερμανία: Αφγανός μαχαίρωσε έγκυο και σκότωσε το παιδί που κυοφορούσε

Γερμανία: Αφγανός μαχαίρωσε έγκυο και σκότωσε το παιδί που κυοφορούσε

Στη σύλληψη ενός 25χρονου Αφγανού προχώρησε η αστυνομία στην πόλη Μπαντ Κρόιτσναχ στη νοτιοδυτική Γερμανία επειδή μαχαίρωσε μέσα σε νοσοκομείο μια 25χρονη έγκυο γυναίκα από την Πολωνία με αποτέλεσμα να σκοτώσει το παιδί που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε «βίαιος καβγάς» ανάμεσα στον θύτη και το θύμα κατά τη διάρκεια του οποίου ο Αφγανός, που έχει καταθέσει αίτηση για χορήγηση ασύλου, έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε πολλές φορές την Πολωνή.

Μετά την επίθεση η 25χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλαπλά τραύματά της.

Η γυναίκα από την Πολωνία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Αντίθετα το παιδί που κυοφορούσε δεν τα κατάφερε.

Λίγο μετά την επίθεση ο Αφγανός παραδόθηκε στις αρχές και έκτοτε κρατείται χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ποια ήταν η σχέση που είχε με την 25χρονη από την Πολωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίθεση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, συνέβη στις 6 το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.