Κρήτη: Οικογένεια έκρυβε 1.254 κιλά κοκαΐνης σε χρηματοκιβώτιο

Κρήτη: Οικογένεια έκρυβε 1.254 κιλά κοκαΐνης σε χρηματοκιβώτιο

Συνελήφθησαν από τις αρχές, τρία μέλη οικογένειας στην Κρήτη, τα οποία είχαν κρύψει 1.254 κιλά κοκαΐνης σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι τους στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, προφυλακίστηκαν ο 38χρονος γιος, η 45χρονη κόρη και ο 43χρονος γαμπρός ενώ η 60χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά εντοπίστηκε ο 43χρονος με την μοτοσικλέτα του, που στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.060 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα, προσέγγισαν το σπίτι του, όπου εντόπισαν την 45χρονη και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 338 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των δραστών, όπου κατασχέθηκαν:

– 867 γραμμάρια κοκαΐνης
-1.150 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
-σιδερογροθιά
-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
-4 κινητά τηλέφωνα.

Ακόμα, και στους τέσσερις έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.