ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάλυμνος: «​Μαύρο» χρήμα από κοκαΐνη και κάνναβη

Κάλυμνος: «​Μαύρο» χρήμα από κοκαΐνη και κάνναβη

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν έναν 47χρονο Έλληνα στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε στην κατοχή του «μαύρο» χρήμα, πιθανότατα από διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στο νησί.

Μπόλικο «μαύρο» χρήμα βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 47χρονου Έλληνα που συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κάλυμνο, αφού πρώτα συγκέντρωσαν στοιχεία ότι προμήθευε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στους χρήστες ναρκωτικών του νησιού.

Κατά την διάρκεια της στοχευμένης έρευνας που έκαναν στην κατοικία του υπόπτου, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλυμνίων κατέσχεσαν 2.725 ευρώ την προέλευση των οποίων ο 47χρονος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Άλλωστε, έκρυβε στο σπίτι ακατέργαστη κάνναβη βάρους 142 γραμμαρίων, 1,9 γραμμάριο κοκαΐνης και 8,8 γραμμάρια μιας άγνωστης ουσίας σε μορφή «βράχου» που εστάλη για χημική ανάλυση.

Ακόμη, κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας θρυμματιστής κάνναβης, μία συσκευή για το κάπνισμα της κοκαΐνης και κενές πλαστικές συσκευασίες. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έπιασαν επ’ αυτοφώρω πάνω στο αλισβερίσι τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 22 και 20 χρόνων. Ο 22χρονος είχε μόλις πουλήσει στους άλλους δύο ένα τσιγαριλίκι έναντι 30 ευρώ που κατασχέθηκαν, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλο ένα, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 17,2 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 22χρονος Έλληνας που είχε στο σπίτι του 1,7 γραμμάριο ηρωίνης, 13,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.