Τραγικός θάνατος για τρία παιδιά – Παγιδεύτηκαν σε καταψύκτη (φωτο)

Τραγικός θάνατος για τρία παιδιά – Παγιδεύτηκαν σε καταψύκτη (φωτο)

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία παιδιά στη Φλόριντα καθώς παγιδεύτηκαν σε καταψύκτη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα παιδιά, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι, έπαιζαν έξω από το σπίτι τους και φαίνεται πως μπήκαν στον καταψύκτη, ο οποίος δεν λειτουργούσε, και ήταν σε έναν διπλανό κήπο.

Δύο γυναίκες, η γιαγιά των δύο παιδιών και η μητέρα του ενός, βρήκαν τα παιδιά. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχει υποψία για εγκληματική ενέργεια, αλλά η υπόθεση θα σταλεί στο γραφείο του εισαγγελέα για επανεξέταση.

Σε μια δήλωση το γραφείο του σερίφη αναφέρει πως τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία καθώς το μάνταλο έπεσε και τα παγίδεψε στον καταψύκτη.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, το ενός έτους κορίτσι και ο εξάχρονος αδελφός της ζούσαν με τη γιαγιά τους στο ακίνητο. Ο τεσσάρων ετών φίλος του αδελφού και η μητέρα του ζούσαν επίσης εκεί.

Η αστυνομία λέει ότι η μητέρα είχε την επίβλεψη των παιδιών έξω από την ιδιοκτησία στο Live Oak, στη βόρεια Φλόριντα.

«Πρέπει να είχε πάει στην τουαλέτα και να έλειψε για 10 ή 15 λεπτά, και όταν επέστρεψε τα παιδιά είχαν φύγει», αναφέρει ο σερίφης.

Όταν η γυναίκα πρόσεξε την εξαφάνισή τους, ξύπνησε τη γιαγιά που είχε κοιμηθεί.

Οι δύο γυναίκες άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν το σπίτι και μετά αφού δεν βρήκαν τα παιδιά πήγαν στο διπλανό οίκημα.

Μετά από αρκετή ώρα βρήκαν τα παιδιά στον καταψύκτη Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.