ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μητέρα βρήκε νεκρό τον γιο της στο σπίτι του

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μητέρα βρήκε νεκρό τον γιο της στο σπίτι του

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μητέρα άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε νεκρό τον γιο της.

Μπροστά στο χειρότερο εφιάλτη για κάθε γονιό βρέθηκε μια γυναίκα, στο Κορακοβούνι στο Ηράκλειο, όταν αντίκρισε μπροστά στα μάτια της, νεκρό τον ίδιο της το γιο.

Για τα αίτια του θανάτου του 59χρονου άνδρα όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, καθώς ο άτυχος άνδρας που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες του.

Η ηλικιωμένη, νωρίς το πρωί, χτυπούσε την πόρτα στον γιο της για να της ανοίξει, ωστόσο, αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα ανήσυχη να ειδοποιήσει τις αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και της ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή των οποίων υπήρξε πρόσβαση στο κλειστό σπίτι.

Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον 58χρονο, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, που το τελευταίο διάστημα τον είχαν βυθίσει στη θλίψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.