ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κάλαμος: «Βουτιά» ΙΧ στη θάλασσα – Αναίσθητος ανασύρθηκε ο οδηγός

Κάλαμος: «Βουτιά» ΙΧ στη θάλασσα – Αναίσθητος ανασύρθηκε ο οδηγός

Όχημα έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή Καλάμου Αγ. Αποστόλων. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 80χρονος οδηγός.

Ενας 80χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαινε και έπεσε υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή Καλάμου Αγ. Αποστόλων.

Το όχημα εντοπίστηκε από περίοικο της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα πλωτό του λιμενικού με ιδιώτη δύτη, ο οποίος απεγκλώβισε από το όχημα τον 80χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.