Ναύπλιο: Τράκαραν και βρέθηκαν σε… αυλή σπιτιού – «Σμπαράλια» τα αυτοκίνητα (φωτο – βίντεο)

Ναύπλιο: Τράκαραν και βρέθηκαν σε… αυλή σπιτιού – «Σμπαράλια» τα αυτοκίνητα (φωτο – βίντεο)

Δύο οχήματα στο Ναύπλιο τράκαραν και βρέθηκαν μέσα… στην αυλή ενός σπιτιού. Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Αργολικό.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr , το ένα αυτοκίνητο κινούνταν στον κεντρικό δρόμο του χωριού ενώ το άλλο βγήκε από ένα στενό, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τα δύο αυτοκίνητα να γκρεμίσουν τον μαντρότοιχο, να μπουν στην αυλή σπιτιού, και να διαλύσουν ένα μικρό (ευτυχώς) τμήμα της οικίας.

Από το τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ δυο τραυματίες, μια γυναίκα και ένα άνδρας χωρίς να έχουν πολύ σοβαρά τραύματα.

Έρευνα για τις ακριβής συνθήκες του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Φωτογραφίες: argolikeseidhseis

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.