Έβρος: Ανεπιτυχείς οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας

Έβρος: Ανεπιτυχείς οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της τετραμελούς οικογένειας, η οποία αγνοείται από χθες μετά τη βύθιση της βάρκας, στην οποία επέβαιναν και με την οποία προσπάθησαν να διασχίσουν τον Έβρο.

Σύμφωνα με το ANT1news, ύστερα από τριάντα ώρες ερευνών, τα συνεργεία διάσωσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη της τετραμελούς οικογένειας.

Οι διασώστες, με τη συνδρομή του Στρατού, έδιναν από το πρωί του Σαββάτου «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπίσουν έγκαιρα τους αγνοούμενους, οι οποίοι φέρονται ότι παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού Εβρου, στο ύψος των Πετράδων.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η βάρκα, στην οποία επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, ξεφούσκωσε και άρχισε να βυθίζεται.

Τα οκτώ άτομα -έξι ενήλικες και δυο παιδιά, όλοι ιρακινής καταγωγής- διασώθηκαν, ωστόσο ένας από τους διασωθέντες ανέφερε στα συνεργεία διάσωσης ότι αγνοείται η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους.

Οι ελπίδες, πλέον, να εντοπιστούν ζωντανοί οι αγνοούμενοι θεωρούνται ελάχιστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.