ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έστησαν καρτέρι στην πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και της άρπαξαν 50.000 ευρώ!

Έστησαν καρτέρι στην πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και της άρπαξαν 50.000 ευρώ!

Οι δράστες άρπαξαν από την πρόξενο την τσάντα της μέσα στην οποία είχε 50.000 ευρώ. Πλέον την υπόθεση και την ταυτοποίηση των δύο ληστών διερευνούν οι αρχές.

Ντουέτο απατεώνων, έστησαν καρτέρι και άρπαξαν την τσάντα της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού που περιείχε 50.000 ευρώ. Μια περίεργη υπόθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την 72χρονη πρόξενο επί τιμή και δύο περίεργους τύπους που την πλησίασαν ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα της στο Σύνταγμα και της αφαίρεσαν την τσάντα με το “θησαυρό” εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 12. Η 72χρονη πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού, είχε σταθμεύσει την πανάκριβη Jaguar στην αρχή της οδού Καραγιώργη Σερβίας. Στη θέση του συνοδηγού είχε αφήσει την τσάντα που περιείχε 50.00ευρώ. Το ντουέτο των μακρυχέρηδων απατεώνων που πιθανότατα την είχαν παρακολουθήσει, την πλησιάζει και ο ένας λέγοντας της ότι είχε ξεφουσκώσει το λάστιχο την ανάγκασε να βγει έξω αφήνοντας ξεκλείδωτο το όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια κίνηση που αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον συνεργό του να “χτυπήσει” παράλληλα την ώρα που η προσοχή της γυναίκας ήταν στραμμένη στο ελαστικό και να της αφαιρέσει την τσάντα. Το θύμα όταν αντελήφθη την κλοπή, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου κατήγγειλε το περιστατικό όμως ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου χειρίζεται την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.