Σοκ: Κακοποίησαν 12χρονο αγόρι συνομήλικοί του στον Ζωγράφο και τράβαγαν βίντεο!

Σοκ: Κακοποίησαν 12χρονο αγόρι συνομήλικοί του στον Ζωγράφο και τράβαγαν βίντεο!

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως. Γονείς καταγγέλλουν ότι ο 12χρονος γιος τους κακοποιήθηκε ερωτικά από έναν συμμαθητή του κι ένα άλλο, επίσης ανήλικο, αγόρι μέσα στο σχολείο του στου Ζωγράφου.

Τη σοκαριστική καταγγελία έκαναν οι γονείς του 12χρονου αγοριού στον ΑΝΤ1. Όλα έγιναν σε σχολείο στου Ζωγράφου, εν ώρα μαθήματος, όπως κατήγγειλε η μητέρα. Ο δάσκαλος απουσίαζε και ένας συμμαθητής του γιου της μαζί με έναν εξωσχολικό εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός.

«Ο εξωσχολικός τράβηξε το παιδί μου από το χέρι. Μας ομολόγησε ότι τον στρίμωξαν στο μπάνιο», είπε. Σύμφωνα με την ίδια, τα δυο αγόρια ασέλγησαν στο άτυχο 12χρονο αγόρι επί 10 με 15 λεπτά, ενώ το θύμα παρακαλούσε να τον αφήσουν και προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά επειδή ήταν πιο μικρός, δεν τα κατάφερνε.

Η εξομολόγηση της μητέρας του 12χρονου αγοριού γίνεται ακόμη πιο σοκαριστική όταν λέει πως την ώρα που τα δυο αγόρια κακοποιούσαν ερωτικά τον γιο της, ένας άλλος συμμαθητής του, βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Και το βίντεο αυτό το έδειχναν στους άλλους συμμαθητές τους.

Δεν άργησε να γίνει και θύμα μπούλινγκ, με τους συμμαθητές που είχαν δει το βίντεο, να τον κοροϊδεύουν. Το παιδί μίλησε σε έναν καθηγητή. Έτρεμε, έκανε εμετούς και οι γονείς έμαθαν ότι κάτι είχε συμβεί από φήμες που άκουσε ο μεγαλύτερος γιος τους, που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

Τότε ήταν τελικά που ο 12χρονος αποκάλυψε τι είχε συμβεί αλλά και ότι είχε μιλήσει τόσο στον διευθυντή του γυμνασίου αλλά και σε έναν άλλο καθηγητή! «Ο καθηγητής του είπε να πάει στον διευθυντή και ο διευθυντής του είπε ότι αν ξανασυμβεί αυτό, να τον ενημερώσει. Τότε ζήτησε το παιδί μας να μας πάρει να μας ενημερώσει για το τι είχε γίνει. Και ο διευθυντής του είπε πως δεν χρειάζεται να μιλήσεις με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου αυτή τη στιγμή. Πήγαινε στην τάξη σου», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

Όταν οι γονείς έμαθαν πια τι ακριβώς είχε συμβεί στο παιδί τους, κατήγγειλαν τα πάντα στην αστυνομία και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, ενώ το 12χρονο αγοράκι υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.