ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι είπε το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το τροχαίο ατύχημα στη Χίο

Τι είπε το Γενικό Επιτελείο Στρατού για το τροχαίο ατύχημα στη Χίο

Έπειτα από τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα τη νήσο Χίο με ανατροπή οχήματος του Στρατού Ξηράς, στο οποίο επέβαιναν δύο στελέχη, το Γενικό Επιτελείο Στρατού προχώρησε σε έκτακτη ανακοίνωση ενημέρωσης.

Ειδικότερα, το ΓΕΣ στην ανακοίνωση του, τοποθετήθηκε και έδωσε πληροφορίες για το ατυχές συμβάν δίχως ωστόσο να είναι γνωστά τα ακριβή αίτια αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η ανατροπή του οχήματος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του προσωπικού του Στρατού Ξηράς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 και περί ώρα 12:00 μ.μ., στη νήσο Χίο, στρατιωτικό όχημα που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο, εξετράπη της πορείας του. Οι δύο επιβαίνοντες, μόνιμα στελέχη, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου,
για ιατρικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος, διερευνώνται αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.