Κορυδαλλός: Χούλιγκαν επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Κορυδαλλός: Χούλιγκαν επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Δύο συλλήψεις

Χούλιγκαν επιτέθηκαν σε αστυνομικούς μετά τη λήξη του ντέρμπι στον Πειραιά ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Ιωνικό. Δύο συλλήψεις έκαναν οι αρχές.

Επίθεση από χούλιγκαν δέχτηκαν αστυνομικοί που συνόδευαν τα πούλμαν των αποστολών των ομάδων της Προοδευτικής και του Ιωνικού σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Ακολούθησαν μικροσυμπλοκές και η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΣΚΑΙ οι αστυνομικοί δέχτηκαν την επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ οι δυο ομάδες αποχωρούσαν από το γήπεδο, ενώ από τις μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Μάλιστα, υπήρξε και προειδοποιητική επίθεση νωρίτερα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14.00 το μεσημέρι, την ώρα που προσέγγιζαν το γήπεδο τα πούλμαν των αποστολών, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τότε εκτεταμένες συμπλοκές με τους αστυνομικούς που τα συνόδευαν.

Οι νέες επιθέσεις προστίθενται στις χθεσινές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως αλλά και σε διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από το Τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη, όπως και στη Νίκαια, το Αιγάλεω και το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στον Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.