ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο «φως« νέα στοιχεία για την κακοποίηση της Τοπαλούδη το 2017- Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα τρία άτομα

Στο «φως« νέα στοιχεία για την κακοποίηση της Τοπαλούδη το 2017- Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα τρία άτομα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τρία άτομα, ύστερα από στοιχεία που προέκυψαν για το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017.

Πρόκειται για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, ένα 22χρονο και έναν 23χρονο, κάτοικοι Μασάρων, οι οποίοι θα κληθούν να αντικρούσουν τρεις κατηγορίες με έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr η αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα, που διενεργείται, αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Η δικογραφία, που σχηματίζεται, δεν έχει συσχετιστεί με τις άλλες δύο, που αφορούν την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Ροδίτη κι έναν 19χρονο Αλβανό και τον βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Τοπαλούδη πιθανολογούν ότι οι τρεις Ροδίτες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο και θεωρούν ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.