ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανθελληνικό παραλήρημα από Γερμανία: Μετά τη «Μακεδονία» και η «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση του Βερολίνου (φωτο)

Ανθελληνικό παραλήρημα από Γερμανία: Μετά τη «Μακεδονία» και η «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση του Βερολίνου (φωτο)

Μετά τη «Μακεδονία» εμφανίστηκε και η «Βόρεια Κύπρος» στο Βερολίνο και τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού σε μία δεύτερη προκλητική κίνηση από τους διοργανωτές.

Δεύτερο «φάουλ» για τους διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στο Βερολίνο, καθώς μετά τη «Μακεδονία» που εμφάνισαν στο περίπτερό τους οι Σκοπιανοί, τη σκυτάλη πήραν οι Τούρκοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν με περίπτερο του ψευδοκράτους και την ονομασία «Βόρεια Κύπρος».

Μετά τη «Βόρεια Μακεδονία», που όλοι αποκαλούν «Μακεδονία», η Τουρκία καταφέρνει να συμμετάσχει σε μία επίσημη έκθεση με περίπτερο για τη «Βόρεια Κύπρο» και έδαφος το οποίο βρίσκεται υπό κατοχή για δεκαετίες και έχει αναγνωρίσει μόνο η ίδια.

Οι Γερμανοί διοργανωτές δεν έλαβαν υπόψιν τους, άγνωστο γιατί, το γεγονός ότι η «Βόρεια Κύπρος», αφορά μία κατεχόμενη και στρατοκρατούμενη ζώνη, η οποία δεν έχει καμία νομιμοποίηση στην παγκόσμια κοινότητα.

Την ίδια ονομασία έχουν χρησιμοποιήσει οι Γερμανοί διοργανωτές και στην ονομασία των φωτογραφιών στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.