ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνδρος: Ρήγμα 15 εκατοστών εντοπίστηκε στο δεξαμενόπλοιο

Άνδρος: Ρήγμα 15 εκατοστών εντοπίστηκε στο δεξαμενόπλοιο

Ρήγμα εντοπίστηκε στην αριστερή πλευρά του δεξαμενόπλοιου που έχει προσαράξει στην Άνδρο.

Ένα ρήγμα ύψους 15 εκατοστών και μήκους 4 εκατοστών στην αριστερή πλευρά της πλώρης έχει το δεξαμενόπλοιο.

Το δεξαμενόπλοιο “ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ” προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε βραχώδη αβαθή, κοντά στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.

Το δεξαμενόπλοιο που είχε αποπλεύσει από την Άνδρο με προορισμό τη Σκύρο με οκτώ άτομα πλήρωμα και δύο επιβάτες, όλοι Έλληνες και μετέφερε 455,46 κυβικά μέτρα βενζίνη και 428,29 κυβικά μέτρα diesel oil.

Γύρω από το δεξαμενόπλοιο έχουν τοποθετηθεί προληπτικά δυο αντιρρυπαντικά φράγματα προς αποφυγή θαλάσσιας ρύπανσης ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάποια εισροή υδάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο παραμένουν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών καθώς και το ρυμουλκό «ΑΠΟΛΛΩΝ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.