ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαρρήκτες λεηλάτησαν δύο φορές αποθήκη με πανάκριβα μηχανήματα στην Επίδαυρο

Διαρρήκτες λεηλάτησαν δύο φορές αποθήκη με πανάκριβα μηχανήματα στην Επίδαυρο

Άγνωστοι διαρρήκτες λεηλάτησαν μια αποθήκη με πανάκριβα μηχανήματα στην Επίδαυρο και μάλιστα δυο φορές.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται σε απόμερο σημείο, αλλά παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μερίμνησε να εποπτεύεται από κάμερες ή τουλάχιστον να διαθέτει σύστημα συναγερμού. Έτσι, οι εισβολείς μπήκαν ανενόχλητοι στην αποθήκη, για πρώτη φορά την περασμένη Τρίτη και έκλεψαν μηχανήματα επεξεργασίας μαρμάρου και άλλα μηχανήματα μεγάλης αξίας.

Ούτε τότε, όμως, ελήφθησαν μέτρα για να αποφευχθεί νέα «επίσκεψη», με αποτέλεσμα οι δράστες –πιθανότατα οι ίδιοι- να επιστρέψουν και την Πέμπτη, αυτή τη φορά αρπάζοντας από την ίδια αποθήκη διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που ενδεχομένως να πουλήσουν για παλιοσίδερα σε κάποια μάντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικονομική ζημιά που προκάλεσαν οι διαρρήκτες είναι ιδιαίτερα μεγάλη και μέχρι στιγμής η έρευνα της τοπικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών και της λείας τους δεν έχει φέρει αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.