ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ουτρέχτη: Τρομοκρατικό το κίνητρο του δράστη

Ουτρέχτη: Τρομοκρατικό το κίνητρο του δράστη

Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στην Ουτρέχτη προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι αρχές, προκειμένου να αποφανθούν για το λόγο που τον οδήγησε σε αυτήν την ενέργεια.

Ο 37χρονος Γκιοκμέν Τανίς, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση στην Ουτρέχτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, πιστεύεται ότι έδρασε με τρομοκρατική πρόθεση και οι αρχές ερευνούν επίσης αν είχε άλλα προσωπικά κίνητρα, ανέφερε σήμερα η εισαγγελία.

Η εισαγγελία σημείωσε πως πιστεύει ότι ο ύποπτος, ο 37χρονος που έχει γεννηθεί στην Τουρκία, ενήργησε μόνος στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Ουτρέχτη, όμως η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

«Ερευνούμε αν ο ύποπτος ενήργησε μόνο από τρομοκρατικό κίνητρο ή αν οι πράξεις του ήταν αποτέλεσμα προσωπικών προβλημάτων σε συνδυασμό με μια ριζοσπαστικοποιημένη ιδεολογία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκιοκμέν Τανίς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον δικαστή και θα υποβληθεί επίσης σε ψυχολογική εξέταση. Ο 37χρονος, που ήταν ο μοναδικός ύποπτος για τους πυροβολισμούς, συνελήφθη έπειτα από επτάωρο ανθρωποκυνηγητό, το απόγευμα της Δευτέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.