ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στη Γκάνα: Τουλάχιστον 60 νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση δύο λεωφορείων

Τραγωδία στη Γκάνα: Τουλάχιστον 60 νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση δύο λεωφορείων

Τουλάχιστον 60 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μίας μετωπικής σύγκρουσης δύο λεωφορείων στη νότια Γκάνα νωρίς το πρωί.

«Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τουλάχιστον 60 ανθρώπων», δήλωσε ο Τζόζεφ Άντουι Γκιάγου διοικητής της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 04:00 ώρα Ελλάδας στην περιοχή Ανατολικό Μπόνο, περίπου 430 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Άκρα.

«Τα οχήματα κινούνταν προς αντίθετες κατευθύνσεις όταν σημειώθηκε η σύγκρουση», πρόσθεσε ο ίδιος. Το ένα λεωφορείο άρπαξε φωτιά, ενώ το δεύτερο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Σε κάθε λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 επιβάτες, ενώ στο σημείο έσπευσαν διασώστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον δρ Κουάμε Άρχιν του νοσοκομείου Κιντάμπο, 28 τραυματίες έχουν διακομιστεί εκεί. «Επτά από τους 28 επιβάτες που μας έχουν φέρει είναι σε κρίσιμη κατάσταση», διευκρίνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.