ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σκηνές «prison break» στις φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενος έκοβε κάγκελα για να αποδράσει

Σκηνές «prison break» στις φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενος έκοβε κάγκελα για να αποδράσει

Ένα κομμένο κάγκελο στις φυλακές Νιγρίτας κινητοποίησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι επενέβησαν καίρια με εκτενείς ελέγχους.

Στις φυλακές Νιγρίτας υπήρξε φθορά κάγκελου από λίμα η οποία και βρέθηκε μετά από έλεγχο.

Βεβαίως, όπως τονίζουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής, οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης θα κατέληγε σε αποτυχία διότι ακόμη κι αν κατάφερνε ο κρατούμενος να περάσει και να βγει από το κελί του, θα βρισκόταν στον προαύλιο χώρο, στη συνέχεια στη νεκρή ζώνη και στην εξωτερική περίμετρο όπου και υπάρχει επί 24ώρου βάσεως εξωτερικός φρουρός.

Ποιος κρατούμενος σχεδίαζε απόδραση από τις φυλακές Νιγρίτας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος που σχεδίαζε την απόδραση – παρωδία, είναι καταδικασμένος για ληστεία. Πηγές της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής τονίζουν στο newsit.gr ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να παραβιαστεί η ασφάλεια των φυλακών και να γίνει απόδραση καθώς τα μέτρα είναι αυστηρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.