ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Lockheed Martin επιλέγεται για την κατάρτιση «χάρτη πορείας» για UAV

Η Lockheed Martin επιλέγεται για την κατάρτιση «χάρτη πορείας» για UAV

H Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (Federal Aviation Administration-FAA) επέλεξε την Lockheed Martin για την υποστήριξη ανάπτυξης ενός «χάρtη πορείας» (Road Map) για την εισαγωγή Μη Επανδρωμένων Αεροπορικών Συστημάτων (Unmanned Aircraft Systems-UAS) στο Εθνικό Σύστημα Εναερίου Χώρου”. 

Η Lockheed Martin θα βοηθήσει το αντίστοιχο γραφείο της FAA (Γραφείο Προγραμματισμού Μη-Επανδρωμένων Αεροσκαφών) στην κατάρτιση ενός πενταετούς χάρτη πορείας κυβερνητικών και πολιτικών πρωτοβουλιών για συστήματα UAS, ο οποίος θα βοηθήσει στον καθορισμό των επιχειρησιακών σχεδίων και οικονομικών απαιτήσεων της υπηρεσίας. Με βάση την εμπειρία της η εταιρία θα βολιδοσκοπήσει την παρούσα κατάσταση αναγκών για επιχειρήσεις UAS, θα προβλέψει βραχυπρόθεσμες ανάγκες όσον αφορά απαιτήσεις σε εναερίου χώρου και θα καταρτίσει ένα στρατηγικό πλάνο για την ασφαλή ενσωμάτωση επιχειρήσεων UAS στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Επί του παρόντος, η αγορά UAS σχεδόν μονοπωλείται από κυβερνητικούς οργανισμούς και τις ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα με την FAA, σήμερα 50 εταιρίες παρέχουν 150 προϊόντα UAS στην αγορά, στην οποία αναμένεται διόγκωση. Η εμπειρία της Lockheed Martin στον τομέα είναι τεράστια, καθώς πάνω από το 60% των εναέριων μεταφορών παγκοσμίως ελέγχεται και κατευθύνεται με συστήματα κατασκευής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.