ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το SNIPER επιδεικνύει συμβατότητα με MAVERICK

Το SNIPER επιδεικνύει συμβατότητα με MAVERICK

Το Προηγμένο Ατρακτίδιο Στόχευσης Sniper ΑΤΡ της Lockheed Martin επέδειξε επιτυχώς την συμβατότητα με πύραυλο τύπου Maverick τον οποίο εκτόξευσε αεροσκάφος A-10C από διπλανό πτερυγικό φορέα.

 Η ικανότητα εκτόξευσης πυραύλων τόσο κοντά στο Sniper διπλασιάζει τις ικανότητες μεταφοράς Maverick από το A-10C παρέχοντας ικανότητες χρήσης πυραύλων Maverick υπέρυθρης κατεύθυνσης αλλά και της σειράς J (ηλεκτρο-οπτική καθοδήγηση). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από αεροσκάφος της 40ης Μοίρας της 46ης Πτέρυγας Δοκιμών της Αεροπορίας των ΗΠΑ στην αεροπορική βάση  Eglin στην Φλόριντα. Το Sniper ATP τοποθετήθηκε στον διπλανό φορέα από τον Maverick ο οποίος φερόταν επί φορέα LAU-88. Σε αυτή την διάταξη πύραυλος και ατρακτίδιο απείχαν γύρω στα 35 εκατοστά. Επί του παρόντος τα ατρακτίδια τοποθετούνται σε αεροσκάφη F-15E, F-16 και A-10, ενώ σχεδιάζεται η χρήση τους σε  B-1. Αντίθετα με άλλα ατρακτίδια το Sniper ATP διαθέτει κοινό διάφραγμα εξουδετερώνοντας λάθη στόχευσης και διασφαλίζοντας σταθερότητα εικόνας ακόμη και σε υπερηχητικές ταχύτητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.