ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμβόλαιο για την αναβάθμιση του C-130J Super Hercules

Συμβόλαιο για την αναβάθμιση του C-130J Super Hercules

Συμβόλαιο ύψους 110 εκατ. δολαρίων ανατέθηκε στη Lockheed Martin για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των δυνατοτήτων των μεταφορικών C-130J που επιχειρούν τέσσερις διεθνείς χρήστες.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο θα δώσει τη δυνατότητα στις Αυστραλία, Βρετανία, Δανία και Ιταλία να επωφεληθούν από ένα κοινό πρόγραμμα που αποτελεί ορόσημο διεθνούς συνεργασίας με αντικείμενο ένα κύριο οπλικό σύστημα. Το πρόγραμμα θα επιτρέψει τον επιμερισμό του κόστους σχεδίασης, ανάπτυξης, δοκιμής και ολοκλήρωσης νέων επιχειρησιακών δυνατοτήτων, καθώς και την υιοθέτηση κοινού χρονοδιαγράμματος εισαγωγής. Τυποποιημένο ως Block 6.1 το σύνολο εκσυγχρονισμών και αναβαθμίσεων περιλαμβάνει:

-Αυξημένες δυνατότητες επικοινωνιών, ναυτιλίας, εναέριας κυκλοφορίας και αναγνώρισης φίλου ή εχθρού (IFF: Identification Friend or Foe)

-Κοινό σύστημα διαχείρισης πτήσης (FMS: Flight Management System)

-Σύστημα προειδοποίησης προσέγγισης εδάφους με οπτικό και ακουστικό συναγερμό και προσδιορισμό κατά διεύθυνση.

-Ανάπτυξη ενός συμπαγούς υπολογιστικού συστήματος που «τρέχει» σε προσωπικό υπολογιστή (pc) με την ονομασία σύστημα μετάδοσης δεδομένων και διάγνωσης (DTADS: Data Transfer and Diagnostics System) που θα βελτιώσει τη δυνατότητα διάγνωσης βλαβών από το αεροσκάφος και τη διαχείριση της λειτουργικής του κατάστασης.

-Μία βελτιωμένη οπίσθια θύρα-καταπέλτη φόρτωσης, αυξημένων δυνατοτήτων υδραυλικά συστήματα λειτουργίας της για να είναι δυνατή η ρίψη φορτίων από μεγάλα ύψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Η τοποθέτηση χρηματοκιβωτίου, ερμαρίου αποθήκευσης ασφαλείας και φοριαμού οπλισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.