ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναπλήρωση των απωλειών των AH-64D Longbow Apache του Αμερικανικού Στρατού

Αναπλήρωση των απωλειών των AH-64D Longbow Apache του Αμερικανικού Στρατού

Συμβόλαιο ύψους 151.963.687 δολαρίων ΗΠΑ για την κατασκευή αριθμού επιθετικών ελικοπτέρων τύπου ΑΗ-64D Longbow Apache ανέθεσε ο Αμερικανικός Στρατός.

Η αμερικανική εταιρεία McDonnell Douglas Helicopter Co. που ανήκει στην Boeing, ανακοίνωσε στις 30 του περασμένου Οκτωβρίου ότι υπέγραψε το συμβόλαιο ύψους με σκοπό την αναπλήρωση των απολεσθέντων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν μονάδων. Η κατασκευή των νέων AH-64D θα γίνει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Mesa της Αριζόνα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν περί τα τέλη του 2009, σε διάστημα τριών περίπου ετών από σήμερα δηλαδή. Η χρηματοδότηση του προγράμματος θα είναι σταδιακή και θα συνεχιστεί και στα τρία χρόνια της κατασκευής των ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.