ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα PC-21 θα αντικαταστήσουν τα S-211 στην Σιγκαπούρη

Τα PC-21 θα αντικαταστήσουν τα S-211 στην Σιγκαπούρη

H Σιγκαπούρη υπέγραψε τις 3 Νοεμβρίου 2006 συμβόλαιο με τη Lockheed Martin για την παροχή υπηρεσιών πλήρους υποστήριξης και λειτουργίας του βασικού σταδίου εκπαίδευσης των χειριστών μαχητικών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της αεροπορίας της Σιγκαπούρης, διεξάγεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Pearce της Αυστραλίας με αεριωθούμενα αεροσκάφη S-211. Με βάση το συμβόλαιο που υπογράφηκε η Lockheed Martin Training Simulation, Training & Support (LMSTS) θα αναλάβει την προμήθεια και την υποστήριξη 19 νέων εκπαιδευτικών στροβιλοελικοφόρων αεροσκαφών PC-21 της ελβετικής Pilatus στο πλαίσιο της διεξαγωγής του βασικού σταδίου εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την λειτουργία και υποστήριξη ενός πλήρως εξοπλισμένου κέντρου εκπαίδευσης με όλα τα απαραίτητα εκπαιδευτικά βοηθήματα. Το συμβόλαιο έχει διάρκεια 20 ετών, θα περάσει στη φάση της υλοποίησής του το 2008 και ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της αεροπορικής εκπαίδευσης στις τάξεις της αεροπορίας της Σιγκαπούρης, από την στιγμή που πλέον θα έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά και μόνο το έργο της εκπαίδευσης των χειριστών της, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν. Τα ιταλικής κατασκευής και προέλευσης S-211 που θα αποσυρθούν βρίσκονται σε υπηρεσία στην αεροπορία της Σιγκαπούρης τα τελευταία 22 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.